ABACD 25   ABACD 25 SELJA

Lapin Kamariorkesteri; Annimaria Rinne

Kokonaiskesto: 53:02

ABACD 25
EAN: 6417513110258
Hinta: 22 €    Osta!

Tämä levy kuuluu luokituksiin:
| Aikamme musiikki | Jazz | Kaikki levyt | Kevyet | Uusimmat levyt |
 

Raidat

 Lapin Kamariorkesteri; Annimaria Rinne, laulu; Seppo Kantonen, piano; Ville Herrala, basso; Ville Pynssi, rummut; John Storgårds, kapellimestari:
 Kantonen, Seppo:
1Tulonen  6:54 
2Ääni  4:31 
3Portinvartija  6:03 
4Avaruuden musiikin porteilla  7:22 
5Tajuntani piirtää  1:53 
6Hän halusi paeta  5:11 
7Tuuli ei tiedä, ruoho ei muista  4:45 
8Taivaan lentävät auttajat  7:42 
9Lennä lintunen pesälles  3:49 
10Elämän lähde  4:47 
53:002 

Linkit

Selja-levy sisältää Seppo Kantosen säveltämän laulusarjan 'Pisaroita iholla' Sirkka Seljan runoihin. Seljan lempeät, luonnonläheiset ja harmoniset tekstit ovat tässä levytyksessä löytäneet itselleen laulelmallisen ilmenemismuodon. Laulusarjan tulkitsevat John Storgårdsin johtaman Lapin kamariorkesterin ohella laulaja Annimaria Rinne ja jazz-trio Seppo Kantonen (piano), Ville Herrala (basso) ja Ville Pynssi (rummut).

Annimaria Rinne on pitkän linjan laulaja, joka tunnetaan laulelmallisen jazzin ja viihdemusiikin aistikkaana ja vahvana tulkitsijana. Rinne on urallaan esiintynyt monien suomalaisten eturivin orkesterien solistina, julkaissut kaksi sooloalbumia sekä ääninäytellyt elokuvissa ja piirrossarjoissa.  

Pianisti Seppo Kantonen vaikuttaa laajasti suomalaisessa musiikkielämässä erityisesti jazzkokoonpanojen solistina. Hän on soittanut sadoilla levytyksillä yli genrerajojen ja konsertoinut niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa. Kantonen on myös arvostettu säveltäjä ja sovittaja.

Kontrabasisti Ville Herrala ja rumpali Ville Pynssi soittavat lukuisissa eri orkestereissa sekä Suomessa että ulkomailla. Molemmat ovat tehneet myös useita levytyksiä.