Alba ABCD 363 (CD & Pure Audio Blu-ray)

Sisältää 2 levyä yhdessä kotelossa!
"Perinteinen" stereoCD
Pure Audio Blu-ray 2 - 5.1. - 7.1

The Brightest Matter

Petri Nieminen Ensemble
featuring Anu Komsi & Jorma Kalevi Louhivuori

UUTTA KOTIMAISTA HUIPPUJAZZIA HUIPPUSOUNDILLA!

Petri Nieminen Ensemble on levyttänyt yhdessä maailmankuulun sopraano Anu Komsin ja suomalaisen huipputrumpetisti Jorma Kalevi Louhivuoren kanssa albumillisen Petri Niemisen jazzsävellyksiä.

The Brightest Matter -levystä julkaistaan samassa paketissa kaksi versiota, perinteinen CD-kiekko ja samalla ensimmäisenä suomalaisena jazzlevynä myös Pure Audio Blu-ray versio, joka mahdollistaa perinteisen stereokuuntelun lisäksi 5.1 ja 7.1. monikanavaisen kuuntelun.

Levyn teoksia voi luonnehtia hyvin kuunneltavaksi progressiiviseksi, hiukan rokahtavaksi jazziksi, mutta taidemusiikin vaikutukset ovat myös paikoin ilmeisiä. Anu Komsin häkellyttävän upea, erittäin taitava lauluäänen käyttö pääsee levyllä oikeuksiinsa, samoin muusikoiden hieno yhteissoitto ja svengi.

Sävellykset ja sovitukset Petri Nieminen.

Anu Komsi laulu, Jorma Kalevi Louhivuori trumpetti, Veli-Pekka Kurjenniemi trumpetti & flyygelitorvi, Petri Nieminen tenorisaksofoni, baritonisaksofoni, bassoklarinetti & alttohuilu, Arto Piispanen piano, Ville Rauhala kontrabasso, Simo Laihonen rummut & Kepa Kettunen rummut

--> The Brightest Matter (Sisältää 2 kiekkoa: CD & Pure Audio Blu-ray)